Junaki našega časa

Z veseljem vas obveščamo, da je OŠ Medvode tudi v šolskem letu 2023/2024 pridobila naziv Junaki našega časa. V Občini Medvode je ta naziv pridobila tudi OŠ Preska, Občina Medvode pa je pridobila naziv prostovoljstvu prijazna občina.

Čestitamo vsem našim mladim prostovoljcem – učencem in njihovim mentorjem – za vsa dobra dela, ki so jih naredili na področju promocije prostovoljstva in spodbujanja solidarnosti med učenci!

V tem šolskem letu smo prijavili aktivnosti, ki smo jih izvajali v okviru turističnega krožka pod vodstvom zunanje sodelavke Vanje Ločniškar, predsednice turistične zveze Medvode in mentoric Urše Kržišnik in Katarine Czerny. Prijavili smo tudi aktivnosti v okviru projekta Prijatelj srca, ki ga izvajamo v sodelovanju s Centrom starejših Medvode (Deos), pod vodstvom mentorice Simone Samida Cerk. Prijavili smo še nekatere ostale dejavnosti, kot so izvajanje papirnih in čistilnih akcij ter sodelovanje na različnih dobrodelnih akcijah (Drobtinica, Pokloni zvezek, Za otroški nasmeh, Voščilnice lepih misli idr.).

Naziv smo prejeli na prireditvi Slovesni dan prostovoljstva, ki je bil v okviru 25. Nacionalnega tedna prostovoljstva v torek, 21. maja 2024, v Športni dvorani Kočevje.

Vodstvo šole

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost