1. ŠOLSKI DAN

Dragi učenci in učenke!

Bliža se začetek novega šolskega leta. Upamo, da ste lepo preživeli počitnice in da se boste vrnili nazaj v šolske klopi polni energije in pričakovanj po pridobivanju novih znanj in dogodivščin.

Nekaj napotkov za prvi šolski dan, ki bo v petek, 1. 9. 2023.

Učenci od 2. do 9. razreda se zberete pred šolo ob 8.30. V spremstvu razrednikov se boste odpravili v matične učilnice. Prvi dve uri bosta razredni uri. Sledil bo pouk po petkovem urniku, ki je objavljen na spletni strani šole (zavihek ZA UČENCE – URNIKI). 

Prvi šolski dan boste dobili malico, kosilo, kdor bo v podaljšanem bivanju, pa tudi popoldansko malico. Prehrano bomo delili glede na prijave, ki smo jih prejeli od staršev konec šolskega leta 2022/2023.

V šolo pridite z nahrbtnikom/torbo, da boste odnesli domov učbenike. Učenci 2. in 3. razreda prejmete delovne učbenike v šoli. Ne pozabite copat, pisal, beležk in ključev od garderobnih omaric.

Prvošolci se zberete na šolskem dvorišču ob 9.30. Razredničarki in vzgojiteljici vas bodo pospremile v matične učilnice, kjer boste izvedeli za vsa nadaljnja navodila. S seboj prinesite šolsko torbo z vsemi potrebščinami: zvezke, pisala, peresnico in copate. Prinesete tudi podpisane delovne učbenike, ki jih bodo starši prejeli na roditeljskem sestanku 31. 8. 2023 (roditeljski sestanek bo ob 17.00). Vse naj bo obvezno podpisano. Tega dne boste v šoli do 12.05. Dobili boste malico, kosila pa prvi šolski dan za vas ne bo.

Šolski avtobus bo vozil po običajnem voznem redu.

Želimo vam lep začetek šolskega leta!

                                                                                                  Vodstvo šole

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost