DELAVNICA DROBTINICA ZA MEDGENERACIJSKO SODELOVANJE

 

Že peto leto smo se na OŠ Medvode odzvali na akcijo RK Slovenije, imenovano Drobtinica. Učenci so okrasili darilne vrečke z unikatnimi slikami in napisali nanje lepe misli. Vanje bodo na Območnem združenju RK Ljubljana zavili darila in jih poklonili starejšim.

Še misli sodelujočih učenk:

Danes smo imeli projekt Drobtinica 2019. Letos smo poslikali bombažne vrečke. Dobili smo flomastre, barvo in nekaj slik z idejami, kaj bi narisali. Na vrečke smo napisali tudi lepe misli. Vsak je poslikal eno vrečko. Na koncu pa smo se še posladkali. Te vrečke so za starejše osebe in so za večkratno uporabo. Imeli smo se fino. 

Lara Vali, 5. b

Bilo je zelo zabavno. Upam, da se bo še kdaj zgodilo kaj podobnega. Mislim, da smo se vsi zelo potrudili. Hvala vsem učiteljicam, ki so to organizirale. 

Ela Sketelj, 5. b

Učenci in učiteljice Maja, Tatjana in Vlasta

 
 
 
 

PREDSTAVITEV DELA Z NADARJENIMI UČENCI- ŠOL. L. 2019/2020

 
V priponki je predstavitev dela z nadarjenimi učenci v šolskem letu 2019/2020.
PPT ZA STARŠE.pdf
 
 

NADARJENI UČENCI V PROJEKTU ERASMUS+

 
V tem šolskem letu nadaljujemo s projektom Erasmus +, v katerega so poleg ostalih učencev aktivno vključeni identificirani nadarjeni učenci. Naša šola bo od 13. 10. do 19. 10. 2019 gostila učence in učitelje iz Italije, Poljske, Bolgarije in Turčije. V tem tednu bomo gostom, skozi različne dejavnosti, prireditve, druženja, izlete, skušali približati našo deželo. Most med Slovenijo in drugimi sodelujočimi deželami bodo tudi kratki uporabni slovarji. Na fotografiji si lahko pogledate že nastali turško – slovenski slovar, ki sta ga pripravila petošolca.

Učiteljici Vlasta in Andreja